MEGAMILLIONS
NEXT ESTIMATED JACKPOT
$560,000,000
Sat, 2 Mar 2024
PLAY NOW

SuperEnalotto Rezultatet - SuperEnalottoResults.info


MegaMillions
2024-03-02
$560,000,000

Powerball
2024-03-03
$408,000,000

SuperEnaLotto
2024-03-01
€68,200,000

Euro Millions
2024-03-01
€39,000,000

Mega-Sena
2024-03-02
$34,300,000

Buy lottery ticket

SuperEnalotto është një lojë popullore italiane e fatit që u lançua në vitin 1997. Loja përfshin zgjedhjen e 6 numrave nga 90 që mund të vizatohen. Shortet mbahen tre herë në javë - të martën, të enjten dhe të shtunën në mbrëmje.

Për të fituar çmimin kryesor në SuperEnalotto, duhet të zgjidhni saktë të 6 numrat e tërhequr në një vizatim të caktuar. Nëse askush nuk i godet saktë të 6 numrat, çmimi bartet në vizatimin tjetër derisa dikush të fitojë.

Çmimi kryesor në SuperEnalotto është gjithmonë një shumë shumë e lartë parash, e cila varet nga numri i biletave të shitura dhe numri i çmimeve të bartura nga shortet e mëparshme. Fitorja më e madhe në historinë e SuperEnalotto u zhvillua në vitin 2023, kur një person me fat fitoi 371 milionë euro.

Është gjithashtu e mundur të fitoni çmime më të ulëta në SuperEnalotto duke goditur 5, 4, 3 apo edhe 2 numra. SuperEnalotto është shumë i popullarizuar në mesin e italianëve dhe shumë lojtarëve të tjerë në mbarë botën që duan të rrezikojnë dhe të ëndërrojnë për një fitore të madhe.

Play Online!

Më shumë informacion rreth lojës SuperEnalottoSuperEnalotto Jackpot
2024-03-01
€ 68.200.000SuperEnalotto 2024-02-29 (No 33)
132836417988
   Jolly
30
  S.Star
32

WinnersPrize
Match 60€0,00
Match 5+J0€0,00
Match 55€37.715,96
Match 4499€390,26
Match 318336€31,67
Match 2303078€5,92


SuperEnalotto Results and
Hot Numbers 2024-02-29
SuperEnalotto Rezultatet
2024-02-29   ( No 33 / 2024 )JollySuperstar
132836417988
30
32
2024-02-27   ( No 32 / 2024 )JollySuperstar
273341737990
34
39
2024-02-24   ( No 31 / 2024 )JollySuperstar
414346476387
30
44
2024-02-23   ( No 30 / 2024 )JollySuperstar
385457667488
75
57
2024-02-22   ( No 29 / 2024 )JollySuperstar
293043447587
1
85
2024-02-20   ( No 28 / 2024 )JollySuperstar
53036434878
79
51
2024-02-17   ( No 27 / 2024 )JollySuperstar
31125344664
53
75
2024-02-16   ( No 26 / 2024 )JollySuperstar
203037838889
77
66
2024-02-15   ( No 25 / 2024 )JollySuperstar
343861717483
80
79
2024-02-13   ( No 24 / 2024 )JollySuperstar
273437425376
60
55


SuperEnaLotto


Your language: en    hr    de    fr    ru    es    da    it    ro    tr    nl    fi    lt    bg    sl    pt    

id    sv    sk    no    hu    cs    uk    et    lv    sr    hi    is    ga    ja    ko    mk    be    sq    

th    vi    ar    el    tl    gl    ht    ms    mt    fa    ca    sw    cy    yi    af    


(C)2010-2024 SuperEnalottoResults.info   Superenalotto Rezultatet      Links